Tuesday, November 20, 2007

Online banking Raiffeisen, BCR, ING, BRD, AlphaBank si Bancpost

Toate aceste banci ofera posibilitatea de a administrare online a conturilor detinute de dumneavoastra la respectiva entitate bancara.

Nu vreau sa fac reclama insa din experienta mea pot spune ca cea mai satisfacatoare experienta o ofera Raiffeisen prin versiunea sa online.

Am mentionat drept experienta cea mai placuta din urmatoarele motive: este cea mai eficienta dintre toate, spre exemplu la Raiffeisen o depunere de numerar intr-un cont in orice valuta va deveni disponibila in cateva minute si poate fi verificata pe contul online tot in atat timp. O depunere pe un card American Express, disponibil doar la Bancpost, dureaza cateva zile pana in momentul in care se updateaza disponibilul in cont.















 





















Un alt motiv pentru care folosesc Raiffeisen (au existat momente in care aveam indoieli si cautam o solutie alternativa) este acela ca pana acum e singura banca ce a rezolvat in favoarea clientului un refuz la plata punand efectiv banii inapoi pentru o tranzactie in urma careia nu se livrase bunul platit.

Acesta din urma este un motiv foarte bun daca folositi frecvent cardul pentru cumparaturi fie pe Internet fie in magazine. Iar cum e-commerce in Romania este abia la inceput este un motiv foarte bun conferind siguranta cumparaturilor efectuate de tine.

No comments: